O nama

Skoro 25 godina teškog i napornog rada, učinili su da je danas NS BOMI preduzeće kome podjednako veruju potrošači, distributeri i veliki proizvođači. Zajedno sa svojim poslovnim partnerima, kreiramo jedinstvenu ponudu - najbolju i najkvalitetniju za kupca. Želja nam je da našim potrošačima ponudimo što bolje uslove kroz niske cene, stalne akcije i širok asortiman, a sve to uz odloženo plaćanje... I tako iz godine u godinu.

U našim prodavnicama, uvek ćete pronaći asortiman i cene koje teško može pratiti bilo koja prodavnica u okruženju. NS BOMI, po rečima svih, nije obična trgovina. Znamo da se za našu ponudu kaže da je najbolja u regionu, a ono što nas posebno odvaja od drugih, sličnih prodavnica, je i još nešto - odnos prema kupcu. Svi zaposelni, sa pažnjom osluškuju želje potrošača, uz vrhunsku uslugu i ljubaznost. Bira se najbolja ponuda, od najboljih, a na policama, uvek postoji nešto što drugi nemaju, po cenama prihvatljivim za sve.

Postoji samo jedan pravi odgovor na pitanje: “Koji je cilj biznisa?” i on glasi "Stvoriti zadovoljnog kupca!". To je poslovna politika NS BOMI-ja. Potrošači pažnju znaju da prepoznaju, i zato i jesu tu, svakog dana, od prvih jutarnjih sati do kraja radnog vremena.

Sve može da se poboljša i to se čini već godinama. Danas NS BOMI čine osam maloprodajnih objekata u Obrenovcu i Beogradu. Sedam prepoznatljivih objekata veličine od 150 do 300 m2 na usluzi su kupcima u obrenovačkim naseljima "Sunce" i "Rojkovac", prigradskim mestima Stubline, Piroman, Barič i Zabrežje, kao i u beogradskom Mirijevu. Najponosniji smo na naš najveći objekat, supermarket reprezentativnog izgleda - "SuperBOMI", koji na preko 1400 m2 nudi prošireni asortiman roba, uz prateće sadržaje kao što su kafić, igraonica za decu, kuhinja gotovih jela za poneti...

Naši planovi su okrenuti otvaranju novih objekata različitih tipova. Uz planirano proširenje prodajne mreže neminovno dolazi i povećanje broja zaposlenih, pa se svi mi u NS BOMI porodici radujemo udruživanju sa novim, kvalitetnim saradnicima na svim poljima.

Verujemo da ćemo i u budućnosti opravdati epitet vodećeg snabdevača obrenovačkog tržišta i dobru praksu primeniti i na novim lokacijam u Beogradu i okolini.

U korak sa vremenom, ispred drugih !
Vaš NS BOMI

Nova akcija sniženja u svim NS BOMI prodajnim objektima!